11 March 2015

OUTLET AHOY!

Huomio kaikki helsinkiläiset - tai kaikki Helsingissä huhtikuun aikana pyörivät! Nyt ois mahtavia mekko-uutisia...


Helsingin Wanhalla Ylioppilastalolla järjestetään lauantaina 11.4 Maahantuojien Outlet! Kyseessä on siis monen eri maahantuojan ja liikkeen projekti, jossa yhteisvoimin myydään edellisen kauden mallipukuja ja näytekappaleita halvalla pois. Tapahtumaan tuodaan n. 1000 edullista pukua - klassista, näyttävää, pitkää ja lyhyttä. Koot ovat XS:än ja XXL:än välillä.

Kevät alkaa olla jo aika pitkällä, mutta moni on varmasti vielä vailla juhlamekkoa mm. kevään tuleviin valmistujaisiin, ylppäreihin, häihin tai muihin juhliin. Maahantuojien Outlet on loistava paikka löytää mekko. Tämän vuoden wanhana voin myös suositella jokaiselle, joka Wanhat aikoo vuoden päästä tanssia, että käykääpä kurkkaamassa tämä tapahtuma! Wanhojen tanssimekkoon uppoaa rahaa helposti, joten nyt on hyvä mahdollisuus päästä halvalla ja löytää silti unelmienmekko! Jos siis olet minkäänlaista mekkoa vailla tai tapahtuma muuten vain kiinnostaa, askeleet kohti Wanhaa Ylioppilastaloa 11.4.2015! Niin ja hei, ota kaveritkin mukaan. Tätä ei kantsi missata...

Tarkempaa tietoa ja kuvia mekoista löytyy tapahtuman fb-sivuilta:  https://www.facebook.com/events/815947418463898/

Halusin tulla suosittelemaan tapahtumaa teille jo näin hyvissä ajoin. Reilun viikon päästä mua odottaa ensimmäistä kertaa ylppärisali (wish me luck!). Vähän jo jännittää. Nyt parantelen itseäni ikävästä kevätflunssasta. Ihanat aurinkoiset säät ovat täällä taas, joten heti ylppäreiden jälkeen pääsen taas postailemaan asukuvia. Stay tuned!

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi ♥ se ilahduttaa