28 April 2015

LATEST SNAPSHOTS

Hellouu! Tässäpä ois tarjolla mun viimeviikkojen kameraräpsyistä. Viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa sekä kiireitä ja pohdintaa. Kevät alkaa jo olla pitkällä ja siis aiettä oli tänään ihana huomata, kuinka meidän koulun pihapuiden oksista kurkisti jo suloiset hiirenkorvat - ahh, se joka keväinen riemunhetki!
Ja siis hei - pieni kertomus loppuun. Mä maistoin tämän vuoden ensimmäiset mansikkani (pakastemansikoita lukuunottamatta)! Ja siis nam, mä sanon. Vaikka kyseiset yksilöt olivatkin Espanjan maalta, niin ne maistuivat talven jäljiltä niin hemsvetin hyville. Perun sanani varmaan heti ensimmäiset kotimaiset mansikat kesällä syödessäni, mut eniveis nää oli tähän hetkeen niiiiiin mannaa. Suosittelen!


Huomenna ois tarkotus kuvata yhet asukuvat, joten niitä tulossa pian!
Toimeliasta tiistaita kaikille!

4 comments:

 1. Onpas kivoja kuvia! :) Ja oon itekki kattellut noita espanjalaisia mansikoita kun olivat hetki sitten tarjouksessa. En vaa uskaltanut ostaa, jos ovatkin pahoja. Mikäänhän ei vedä vertoja suomalaisille mansikoille ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No ei todellakaa vedä! Se on totuus ;-) silmillehän nää espanjalaiset mansikat on enemmin ruokaa kun suulle... ei mitään jakoa ees verrata niihin maistuviin ja kesäisiin suomalaisiin! Mutta espanjan versiot toimii hyvin näin piiiiitkän talvitauon päätteeksi! Yllättivät mutkin maullaan...

   kiitos hurjasti! <3

   Delete
 2. Voi että rakastuin sun blogiin! Ihanat kuvat ja ulkoasu, ja sun tyyli on niin ihanan persoonallinen<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. waaau, iso kiitos hei! tässähän ihan punastuu... tervetuloa messiin <3 jee

   Delete

Kiitos kommentistasi ♥ se ilahduttaa