2 May 2015

FREESI FARKKU

Toukokuu ja myöhäiset vapputoivotukset! Toivottavasti kaikilla oli hyvä ja riemuntäytteinen vappu. Mulla ainakin oli! Hymy iskee huulille, kun vain muistelenkin vappuaaton riemua ja iloa. Ilta venyi pitkäksi, mutta fiilis oli mahtava ihan viimehetkille asti... Vappu on super!


Wearing | Jeans: Cheap Monday/Weekday | Top: topshop | Shoes: Adidas/InterSport

Ja nyt asuun... Jalassa on viime syksynä ostamani farkut. Mitä te näistä pidätte? I know... taitavat jakaa aikalailla mielipiteitä. Mä vaan diggaan näiden "70-luku - vibasta". Jotenkin siistiä, että vanhat kunnon trumpetit on tekemässä comebackiä. Vaatekaupoissa kierrellessä, sekä blogeja selaillessa oon nähnyt nimittäin yhet jos toisetkin trumpettifarkut! Mut niinhän se muodin kiertokulku menee. Eka ne on ON, sit ne on OFF, ja taas ne on ON... ja vanhemmat sukupolvet voivat vissiin aina nauraa, kun oman nuoruuden tyyli tulee muotiin. Mut sehän on vaan mahtavaa! Eikö vaan?

6 comments:

 1. Siistejä kuvia!

  ReplyDelete
 2. Aika hurjat farkut (mä oonkin tämmönen yksinkertanen :D) mut hyvin sopii sulle! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mutta hei, yksinkertaisuuskin on hyvästä! :-) hahaah, nää farkut ei kyllä joo taida olla kaikkien ykköset! Mut tuovat mukavasti vaihtelua siihen "yksinkertaiseen-linjaan" meitsin vaatekaapissa. Iso kiitos sulle ♥

   Delete
 3. tosi mageet farkut, sulla on niin upee tyyli!! :'))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinköö? :'D mahtavaa, mäkin pidän näistä!

   Ihana kuulla ♥ kiitos!

   Delete

Kiitos kommentistasi ♥ se ilahduttaa