28 July 2015

BARCELONIAN SUNRISE

Heräsin eilen aamulla jo ennen kuutta. Heitin vaatteet niskaan ja kameran kaulaan. Vain muutaman minuutin ihmettelyn jälkeen astuinkin jo kotiovesta ulos. Ulos, kohti Park Güellin puistoa ja suurta näköalatasannetta, tarkoituksenani tallentaa pieni pala Barcelonan auringonnousua.

P7270416

Pientä kapuamista. Pitkät portaat. Aamujäykät lihakset (oon tämän reissun jälkeen niin kuntokuurin tarpeessa että... krhm :-D). Toiset portaat. Askelmia. Ja vihdoin. Olen perillä.

Fiilis tuolla ylhäällä oli mieletön. Suurkaupunki herää. Hiljalleen, mutta niin kauniisti. Ilma on yön jäljilta hieman viileä ja puiston linnut laulavat joka-aamuista viserrystään. Vain muutama samoissa kuvausaikeissa oleva japanilaisturisti ja varhaisaamun lenkkeilijä on liikenteessä. On niin kovin rauhallista.

P7270395

P7270415

Normaalia pilvisemmästä aamusta huolimatta, sain mielestäni melko hyvin tallennettua tuota raukeaa ja odottavaista tunnelmaa kameralle. Tällaisia aamuisia kuvausreissuja pitäisi ehdottomasti tehdä enemmän. Ehkä jotkut asukuvatkin voisi räpsästä tässä lähiaikoina ihan aamutuimaan (!!!!!!)... Aamuissa kun on sitä aivan omaa tunnelmaa. Miksi se herätyskelloon loma-aamuina nouseminen vain on yleensä niin ylitsepääsemättömän hankalaa..?

Valmistaudun parhaillaan viimeiseen iltaani Barcelonassa. Aika on viimeviikkoina mennyt kuin siivillä. Huomenna mä jo otan laukkuni ja lentelen takaisin kotisuomeen... hui ♥

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi ♥ se ilahduttaa